BEJELENTKEZÉS

Online időpontkéréshez kérjük regisztráljon, vagy ha már felhasználónk jelentkezzen be rendszerünkbe. Keressen minket bizalommal!

A SZAKRENDELÉS ORVOSAI

Betöltés alatt...

  SZAKRENDELÉSEK

  Dr. Tamási Béla PhD

  Orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem summa cum laude minősítéssel 2011-ben. Rögtön ezután az egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján kezdtem el dolgozni, amelynek jelenleg is munkatársa vagyok. 2016-ban sikeres bőr-, nemibeteg-gyógyász és kozmetológus szakvizsgát tettem kiválóan megfelelt eredménnyel.

  Munkám során hatalmas szakmai alázatra és tapasztalatra tettem szert: a klinika általános-, onkológiai- és STD-ambulanciáján rendkívül sok komplikált és ritka esettel találkozom, melyek folyamatos szakmai kihívást és fejlődést kínálnak és kívánnak. A klinika Országos STD Centrumában, melynek 2017. óta vagyok helyettes vezetője, különösen nagy tapasztalatra tettem szert a nemi úton terjedő fertőzések szűrésében, felismerésében, kezelésében és gondozásában. A bőrgyógyászati szakterületek közül az STD-k mellett különösen az autoimmun hólyagos bőrbetegségek, az arcot érintő kórképek, akne, rozácea, szeborreás dermatitisz, és az esztétikai bőrgyógyászat érdekelnek.

  A klinikán részt veszek orvostanhallgatók oktatásában magyar, német és angol nyelven, emellett klinikai gyógyszervizsgálatokban is közreműködöm, az immunfluoreszcens labor munkatársaként pedig speciális diagnosztikai módszerekkel segítem egy-egy bőrbetegség felismerését. Munkatársaim segítségével 2015-ben hoztam létre egy, az országban egyedülálló online rendszert és honlapot, amelyen keresztül pácienseink anonim módon értesíteni tudják korábbi szexuális partnereiket aktuális fertőzöttségükről, így őket is módunkban áll kivizsgálni.

  A nemi úton terjedő fertőzések elleni megelőző munkám része volt a Karolina úti Anonim AIDS Tanácsadó Szolgálatnál önkéntesként eltöltött három év, 2013 és 2016. között: itt anonim STD-szűrést és tanácsadást végeztem. Mivel a szexualitás lelki háttere is foglalkoztat, szexológus tanácsadó képzést is sikeresen elvégeztem, bízva abban, hogy ezzel is segítem pácienseimet testi panaszaik gyógyítása közben.

  Fontos számomra a folyamatos szakmai fejlődés, ezért évente többször részt veszek magyar és külföldi konferenciákon, tanfolyamokon, rendszeresen tartok ezeken előadásokat, tudományos céllal hazai és nemzetközi folyóiratokban publikálok, illetve nívós hazai és nemzetközi szakmai társaságok tagja vagyok.

  Az Ausztriában elvégzett gimnáziumi éveknek és érettséginek köszönhetően a német nyelvet anyanyelvi szinten használom, de angol, francia és spanyol nyelvű páciensekkel is jól megértetem magam.

  Publikációk

  Betöltés alatt...